Söndag 19 augusti 2018

Roger Moström ny VD på Axevalla

Foto: Fredrik Andersson
Foto: Fredrik Andersson

Roger Moström – så heter Axevalla travbanas nya VD. Han börjar sin tjänst i september och ersätter då Benny Ternemar, som varit travbanechef på Axevalla i mer än 30 år.

Roger Moström kommer närmast från jobbet som travbanechef på Årjängstravet.

– Från början var det 35 sökande och jag måste säga att det var väldigt många bra och starka kandidater som anmälde sitt intresse. Roger är en stark lagspelare och lagbyggare och vi är väldigt glada att kunna knyta honom till vår verksamhet. Under processens gång har vi känt oss mer och mer säkra på att Roger är rätt person att leda Axevalla in i framtiden, säger Västergötlands Travsällskaps ordförande Karl Alexanderson till Axevallas webbsida, och fortsätter.

– Benny Ternemar jobbar full tid till den 30 september och går sedan ner på 40 procent året ut. På så sätt kommer Roger att få en bra ingång i arbetet genom att gå vid sidan om Benny den första tiden, avslutar Karl Alexanderson.

– Jag är väldigt tacksam och glad för att jag får möjligheten till att arbeta med Axevallas fortsatta utvecklingsarbete och ser verkligen fram emot att vara en del av laget. Jag tar mig an uppdraget att leda Axevalla in i framtiden med dess utmaningar med spänning och tillförsikt. Samtidigt vill jag tacka Årjängstravet för all stöttning under den tid som jag tjänstgjort här, det har varit fyra lärorika och roliga år, säger Roger.

  • Detta är en nyhetsartikel. Det betyder att den berättar något just nu. Se datum för publicering ovan artikeln. Vid nyhetshändelser kan händelseutvecklingen förändras efter att artikeln publicerats.
  • Det medieetiska systemet
Läs mer